top of page

ONTSPANNENDE MASSAGE

Een heerlijke ontspannende massage om de gedachten uit te schakelen, stress te verminderen en het lichaam te verwennen omdat je het zeker verdient:). 

60,-  EUR voor 60 minuten

90,-  EUR voor 90 minuten

120,- EUR voor 120 minuten

Back Massage
Dieptmassage

DIEPTEMASSAGE

Dieptemassage maakt gebruik van diepe druk om de diepere lagen van de spieren en het bindweefsel rond de spieren te bereiken. 

Deze massage kan verlichting bieden bij chronische pijn, vastgelopen spiergroepen in de nek, rug, ezv…

Het werkt diep in op het probleem en heft blokkades op bij de bron. Daardoor wordt de  bloedcirculatie en het zelfhelend systeem van het lichaam geactiveerd en de klachten verdwijnen.

60,- EUR voor 60 minuten

90,-  EUR voor 90 minuten

VOETREFLEX

Een zalige voetreflex massage die erop gericht is de zones van de voet die in verbinding staan met organen, zenuwen en klieren een impuls te geven. Zodat het desbetreffende orgaan zich kan herstellen of een zwak orgaan zich kan versterken. Door de behandeling kunnen verstoringen, die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven waardoor het lichaam in staat komt zichzelf te genezen. 

60,- EUR voor 60 minuten

Reflexology
Four hand massage

4-HANDEN 
ONTSPANNENDE
MASSAGE  DOOR 2 MASSEUSES

Een heerlijk ontspannende sattvische 4-handen massage is een bijzondere belevenis. Je geeft je over aan de wonderlijke zachte aanraking van vier handen en krijgt het gevoel van verborgenheid  en diepe rust. Het helpt je het oude loslaten en het nieuwe te verwelkomen in jouw leven.
Deze variatie van ayurvedische massage is vriendelijk, licht, zacht, sensitief en harmoniseert en kalmeert de zintuigen. Het werkt in op voornamelijk het mentale, emotionele vlak en op het bewustzijn. Een sattvische massage is meditatief en geeft inzichten, helderheid en energie.

Het wordt uitgevoerd met warme oliën op het hele lichaam (uitgezonderd de geslachtsdelen) door twee masseuses. Het is bijzonder geschikt bij stress, burn-out, hypergevoeligheid en emotionele vermoeidheid. Het helpt ook bijzonder goed na een trauma, gebrek aan concentratie, scheiding, verlies of rouw. Of gewoon voor iedereen die meer in aanraking wil komen met zichzelf.

Perfect als cadeautip (Let op: beschikbaar op bepaalde dagen per maand, informeer naar de mogelijkheden)

120,- EUR voor 90 minuten 

Een ultieme luxe massage - combinatie van ontspannende massage, dieptemassage, drukpunt stimulatie en voetreflex voor diegene die het contact zoeken tussen het lichaam en de ziel.

100,- EUR voor 90 minuten

130,- EUR voor 120 minuten

King massage
Stoelmassage

Ontspannende stoelmassages op locatie met kleding aan - op het werk of evenementen. Vermindert stress, verhoogt de productiviteit, en zorgt voor een aangenaam gevoel van evenwichtigheid en energie toename.

30,- EUR voor 25 minuten

Het is een zachte methode die leidt tot bewustwording, balans. Het is een hulpmiddel op weg naar genezing en spirituele groei door lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en hoofd voor volwassenen of kinderen. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden en kan de levensenergie die geblokkeerd was weer vrij komen. Dan wordt genezing mogelijk en kunnen klachten en problemen verdwijnen.

50,- EUR voor 60 minuten

Metamorfose massage
Kindermassage

Een heerlijk ontspannende massage voor kinderen. Helpt bij vermindering van stress en spanningen en voor vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

30,- EUR voor 40 minuten

Een unieke, exclusieve, onvergetelijke ervaring! Bij de duo massage wordt je samen met je partner, vriend, vriendin of een familielid  tegelijkertijd in dezelfde ruimte behandeld.  Met z'n tweeën een anti-stress massage met losmasseren van de gespannen, pijnlijke spieren, samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte, ondergedompeld in een gevoel van ontspanning en rust.

120,- EUR voor 60 minuten

160,- EUR voor 90 minuten

Duo massage
bottom of page