top of page

Duo massage...

Duo-Massage ... Een unieke, exclusieve, onvergetelijke ervaring! Bij de duo massage wordt je samen met je partner, vriend, vriendin, collega of een familielid tegelijkertijd in dezelfde ruimte behandeld. Met z'n tweeën een anti-stress massage, samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte, ondergedompeld in een gevoel van ontspanning, veilig gevoel en rust bij kaarsjeslicht en zachte muziek. Dit geeft een extra dimensie aan de reeds weldadige, rustgevende effecten van de massage. Bij een duo massage geniet je samen met een dierbare. Je ziet, voelt hoe de andere geniet zodat je zelf meer en met een veiliger gevoel kan ontspannen. Bovendien worden de gespannen, pijnlijke spieren met aandacht losgemasseerd. Een ideaal cadeau voor verjaardag, Valentijnsdag of zomaar...De behandeling geschiedt door twee masseuses. Gelieve op tijd te reserveren. Adres waar de massage doorgaat: Karrestraat 63, 3920 Lommel. Afspraak via https://www.anaha-ti.com/book-online, e-mail: info.anahati@gmail.com, via Facebook pb, WhatsAp of via GSM: 0484/94 86 75.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page