top of page

Durf je het aan? 4-handen massage, de ultieme ontspanning


Een 4-handenmassage is een warme oliemassage waarbij jij door een masseuse en masseur 60 of 90 minuten wordt gemasseerd die harmonieus op elkaar zijn ingespeeld. Het is een heel unieke en zalige ervaring en zorgt er zeker voor dat je jouw gedachten volledig uitschakelt en alle zorgen eventjes achterlaat. Hoe gaan we te werk? Het lichaam wordt eerst opgewarmd met warme stenen. Daarna wordt er warme olie gebruikt voor de massage aangevuld met stimulatie van drukpunten langs verschillende meridianen, intense wrijf- en kneedbewegingen waardoor de olie diep in de huid wordt gemasseerd. De bloedcirculatie wordt hierdoor enorm gestimuleerd en spierpijnen worden verzacht. Deze massage heeft het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam als gevolg en een diep gevoel van ontspanning en daarnaast kan het een fundamentele verandering in je gevoel van 'zelf' geven. De simultane bewegingen worden aangevuld met intuïtieve bewegingen. Eerst wordt de achterkant van het lichaam gemasseerd: de nek, schouders, rug, armen en benen. Daarna wordt er de voorzijde gemasseerd: de voeten, voorkant van de benen, buik, armen en hoofd. Het enige wat jij moet doen is jezelf overgeven aan de masseurs. Na de massage zal je je als herboren voelen en vol vitaliteit. Voor wie? – iedereen die iets anders durft uit te proberen. Ook voor mensen die moeilijk uit hun hoofd kunnen komen en controle loslaten. Het is een perfecte aanrader als een ultiem cadeau voor lichaam en ziel voor jezelf of voor jouw geliefden. De volgende mogelijkheid voor vier handen massage is op op vrijdag 9.3. om 13.00 uur, op zaterdag 10.3. tussen 11.00 uur en 18.00 uur, op dinsdag 13.3. om 9.00 uur, 10.00 uur, 10.30, op donderdag 15.3. om 13.00 uur, op zaterdag 17.3. tussen 9.00 uur en 13.30 uur, op maandag 19.3. om 9.00 uur, op dinsdag 27.3. om 9.00 uur of 10.00 uur, op woensdag 28.3. om 9.00 uur of 10.00 uur, op donderdag 29.3. om 9.00 uur of 10.00 uur. Afspraak voor deze massage is mogelijkheid via e-mail: info.anahati@gmail.com, via Facebook pb van Anaha-Ti massage en voetreflex, Lommel WhatsAp of via GSM: 0484/94 86 75. Adres: Karrestraat 63. 3920 Lommel. Volgende week tussen 5 maart en 11 maart krijgen alle vrouwen 35% korting!!!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page